zonnebril-actie-optiek-ruim-zicht
optiekruimzicht-hfd-zonnebrillen-hoofd

Zonnebrillen op sterkte bij Optiek Ruim Zicht

1.815, dat is gemiddeld de hoeveelheid zonuren in Flevoland. Dat is reden genoeg voor een goede zonnebril. Alle zonnebrillen bij Optiek Ruim Zicht in Dronten zijn op sterkte verkrijgbaar met de kleur zonneglazen die u mooi vindt.

Voor iedereen een zonnebril

Optiek Ruim Zicht in Dronten heeft een groot assortiment zonnebrillen in diverse prijsklassen. De collectie bestaat uit zonnebrillen in allerlei stijlen, gemaakt van verschillende materialen. De trendy zonnebrillen bij Optiek Ruim Zicht in Dronten zijn bovendien allemaal kwalitatief hoogstaand. Voor ieder wat wils dus!

Zonnebril op sterkte al vanaf € 99,-

Bij Optiek Ruim Zicht in Dronten hoeft de aanschaf van een zonnebril op sterkte niet duur te zijn. Ons assortiment bestaat uit een selecte van de mooiste merken zonnebrillen. De zonnebrillen met glazen op sterkte zijn nu bij Optiek Ruim Zicht al verkrijgbaar vanaf € 99,-! Ook handig in de winter tegen de felle zon en schitteringen op het natte wegdek of de gladde straten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een nieuwe zonnebril? Kom dan snel langs bij Optiek Ruim Zicht in Dronten.

Kom gezellig langs

optiekruimzicht-r-zonnebrillen

Lees meer over onze collecties


Top