rodenstock-hoofd-1-rod-cmyk-m5-v2-1618
rodenstock-hoofd-2
rodenstock-hoofd-3-rod-cmyk-m4-v2-846
rodenstock-hoofd-4-rod-cmyk-m2-v2-490
rodenstock-hoofd-5-rod-cmyk-m1-v3-293
rodenstock-hoofd-6-highres-sun

Rodenstock brillen

Rodenstock heeft prachtige zonnebrillen en brillen in het assortiment die een brede doelgroep aanspreekt. Door jarenlange ervaring heeft u met een Rodenstock montuur niet alleen gegarandeerd de hoogste kwaliteit in ontwerp en materialen, maar zijn ook het draag- en zichtcomfort optimaal. De Rodenstock collectie kenmerkt zich door elegantie, klasse en is zeer stijlvol vanwege de fijne details.

Rodenstock brillen

Een bril heeft een groot effect op uw uitstraling en kan uw persoonlijkheid extra benadrukken. Door te kiezen voor de juiste kleur, het juiste materiaal en de juiste vorm creëert een montuur highlights in uw gezicht. De collectie van Rodenstock is zeer gevarieerd, waardoor er voor iedereen een passende bril tussen zit. Van elegante modellen tot een minimalistisch of casual design en van moderne tot opvallende monturen in trendy kleuren.

De voordelen van een Rodenstock montuur op een rij:


  • hoogste kwaliteit in ontwerp en materialen

  • functionaliteit als basis van elk ontwerp

  • maximaal draag- en zichtcomfort

  • mogelijkheid om uw persoonlijkheid te benadrukken

Rodenstock zonnebrillen

We genieten graag van de zon, heerlijk op een terrasje of een relaxte dag op het strand. Maar helaas zorgt de zon ook voor schadelijke UV-straling. Gelukkig bieden de stijlvolle zonnebrillen uit de Rodenstock collectie perfecte UV-bescherming. De zonnebrillen van het merk stralen absolute klasse uit en kenmerken zich door elegante, trendy designs en een hoge kwaliteit. Alle Rodenstock zonnebrillen zijn op sterkte verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten glas. Wat dacht u van een zonnebril met een verloop erin voor een heuse glamourlook of een stoere mirror coating? Ook behoren speciale zonneglazen voor tijdens het sporten tot de mogelijkheden.

De voordelen van een Rodenstock zonnebril op een rij:


  • hoogste kwaliteit in ontwerp, materialen en functie

  • maximaal draag- en zichtcomfort

  • alle zonnebrillen en kleuren zijn op sterkte verkrijgbaar

  • elk model is verkrijgbaar met SunContrast glas

  • maximale UV-bescherming

  • ruime keuze in zowel dames- als herenmonturen

Kortom, de collectie van Rodenstock is zeer veelzijdig en geschikt voor jong en oud. Wanneer komt u de brillen en zonnebrillen bekijken?

Rodenstock-naast-1Top