1-uur-service-optiek-ruim-zicht
optiekruimzicht-hfd-brillen02-hoofd

Brillenservice bij Optiek Ruim Zicht in Dronten

Bij het uitkiezen van een bril komt veel kijken. Brillen zijn er in diverse vormen, kleuren, samenstellingen en merken. Het kiezen van een bril die precies bij u past, is dus niet zo eenvoudig. Toch is het maken van een goede keuze erg belangrijk, omdat de bril veelvuldig gebruikt wordt voor een lange periode. 

Vakkundige begeleiding

Het maken van een goede keuze is dus belangrijk en daar helpt Optiek Ruim Zicht in Dronten graag bij. Met vakkundige begeleiding adviseren wij u graag in de optische aspecten van de bril, maar we houden ook rekening met alle technische aspecten. Kom voor deskundig advies op maat naar Optiek Ruim Zicht in Dronten.

Eén-uur-service

Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden staan wij garant voor de één-uur-service. Wanneer u een bril bij ons koopt, zorgen wij ervoor dat u binnen een uur van de bril kunt genieten. Dit maken wij mogelijk door onze grote voorraad glazen op sterkte van topkwaliteit. Wacht onder het genot van een lekker kopje koffie of loop een rondje door het winkelcentrum. Uiteraard is het ook mogelijk om de bril op een later moment op te komen halen. Dát is de service van Optiek Ruim Zicht in Dronten.

Kom gezellig langs

 

optiekruimzicht-r-brillen

Lees meer over onze collecties


Top