orz-website-header-1-uur-service-2560x1000
hr-orz-website-header-kinderbrillen-actie-2560x1000
orz-website-header-zonnebril-actie-2560x1000

Aantrekkelijke acties bij Optiek Ruim Zicht in Dronten

Het hele jaar door hebben wij bij Optiek Ruim Zicht aantrekkelijke acties en aanbiedingen.* Houd deze pagina in de gaten om altijd op de hoogte te blijven. 

Eén uur service*

Een nieuwe bril kopen is leuk, wij begrijpen dan ook dat u hier zo gauw mogelijk van wilt genieten. Wacht onder het genot van een lekker bakje koffie of loop een rondje over het winkelcentrum. Binnen één uur is uw bril klaar!

Lees meer

Kinderbril 1 glas cadeau*

Wat is leuker dan het uitzoeken van een kinderbril uit onze brede collectie kinderbrillen? Het uitzoeken van een kinderbril met korting! Ontvang nu 1 glas cadeau bij aanschaf van een complete kinderbril bij Optiek Ruim Zicht in Dronten.

Lees meer

Zonnebril op sterkte al vanaf € 99,-*

Bij Optiek Ruim Zicht in Dronten hoeft de aanschaf van een zonnebril op sterkte niet duur te zijn. Ons assortiment bestaat uit een selecte van de mooiste merken zonnebrillen. De zonnebrillen met glazen op sterkte zijn nu bij Optiek Ruim Zicht al verkrijgbaar vanaf € 99,-! Ook handig in de winter tegen de felle zon en schitteringen op het natte wegdek of de gladde straten.

Lees meer

50% korting op het tweede paar Shamir brillenglazen*

Wanneer u nu langskomt in de winkel voor een paar Shamir brillenglazen, ontvangt u het tweede paar glazen met maar liefst 50% korting. Zo wordt het aanschaffen van een tweede bril niet alleen voordelig, maar zijn uw ogen ook in iedere situatie goed beschermd.

Lees meer

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.


Top